Sandra Løkås

www.justanurse.blogg.no

Maksimer garderobe-plassen med enkle knep


// Klesstativ fra Biltema til 169 kr. Justerbar i høyde (96-165 cm) og i bredde (100-180 cm). //
(Canon 500D, 18- 55 mm) 

Som student har jeg svært liten plass til klær. I venstre hjørne av bildet kan dere se den eneste kommoden jeg har til alle klærne mine, en kommode med 8 skuffer som også skal romme alt av sengetøy i tillegg. Dette betyr at det er 7 skuffer igjen med lagringsplass til mine klær, noe som er i det minste laget for en jente på 20 år. Jeg gikk derfor i anskaffelse av et klesstativ fra Biltema som var veldig rimelig i pris, og som samtidig kunne justeres i både høyde og bredde etter mine ønsker. Ettersom jeg har skråtak, så var dette midt i blinken for meg da de fleste andre klesstativene er for høye i forhold til skråtaket. Ved å henge opp kjoler og skjorter på dette klesstativet, så frigjorde jeg fort 3 hele skuffer som nå kan brukes til noe annet. Som dere sikkert også skjønner, så er ikke stativet fylt helt opp enda ettersom jeg har hatt mange prosjekter gående hele dagen, så ferdigstillingen får skje i morgen. 

Et annet tips for både å maksimere, men også effektivisere lagringsplassen for klær, er å enten kjøpe, eller lage egne skillevegger til skuffene. Jeg er faktisk i prosessen om å lage slike skillevegger selv til de 2 øverste skuffene i kommoden, slik at jeg kan skille undertøy og Bh'er, samt sokker og belter for på den måten å slippe å rote rundt i hele skuffen for å finne det jeg trenger. En slik skillevegg lager du enkelt ved å måle opp dybden på skuffen, kutte til en planke etter denne dybden i ønsket tykkelse, og ganske enkelt lime fast i bunnen av skuffen slik at den ikke flytter på seg. Skal lage et eget steg-for-steg innlegg om dette senere, slik at dere får se hvordan det kan gjøres på enklest mulig måte. Håper alle får en fin kveld videre, og at morgendagen blir like bra! 

#Klær #Klesstativ #Biltema #Lagring #Tips #DIY #Kjoler #Skjorter #Maksimering #Effektivisering #Student 
 

    . . .

Victoria Larsen

11.01.2017 kl. 16:01
Så stilig! Genialt innlegg :)

Sandra Løkås

11.01.2017 kl. 18:52
Tusen takk :)

Therese Celina Kristensen

11.01.2017 kl. 16:32
Noe så smart! :D Tror jammen meg jeg også skal invistere i et slikt stativ.

Sandra Løkås

11.01.2017 kl. 18:53
Anbefaler det på det sterkeste! :) Takk for at du tittet innom

Iselin Renée

11.01.2017 kl. 16:50
Så stilig :)

Sandra Løkås

11.01.2017 kl. 18:52
Tusen takk :)
Sandra Løkås

20 år gammel sykepleierstudent ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Går for øyeblikket andre året på studiet, og har litt over et år igjen før jeg er verifisert som sykepleier. Jeg ønsket å lage en blogg om hvordan det er å være sykepleierstudent, utfordringer og oppturer under studietiden, samt gi nye studenter innenfor feltet en "feeling" av de neste tre årene, men også gi personer der ute på vippepinnen til hva de skal velge innen utdanning, en mulighet til å velge helsevesenet.

Kontakt meg

sandra_lokaas@outlook.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits